PITKÄSTÄ AIKAA

Tuntuu kuin viimeksi olisin tänne kirjoitellut muutama viikko sitten, vaikka yhtäkkiä onkin ohi hujahtanut pari kuukautta. Tässä välissä elämäkin on muuttunut, sillä palasin äitiysvapaalta takaisin työelämään. Ja vielä täysin uuteen työhän. 



Tämä on tuonut mukanaan tietysti sen, että kullannuppumme on aloittanut perhepäivähoidossa. Hänen taipaleensa hoitopaikassa on alkanut hyvin, mitä nyt olemme napanneet jo pari nuha-kuumetautia. Ihanaa on ollut huomata, miten hyvää se on hänelle tehnyt. Kehitys on vain kiihtynyt muiden lasten seurassa ja vauhtia riittää entistä enemmän. Päivät ovat siis olleet hyvin täyteisiä ja iltaisin unta ei tarvitse kovin odotella. 


Virkistävää on se, että mennään kevättä kohti. Valo on selvästi mielestäni lisääntynyt ja jotenkin ilmassakin on heti joulun jälkeen eri tuntu ja tuoksu. Jouluiset jutut on jo aikaa sitten kerätty sisustuksesta pois, mutta talviset ovat vielä läsnä. Pikkuhiljaa on mieleen hiipinyt taas tarve karsia ja tehdä tilalle jotain selkeää ja raikasta. En tiedä vielä mitä se olisi... 


Toivottavasti sinun tammikuusi on ollut mukava! Kivaa sunnuntaita näiden talvisten asetelmakuvien myötä!

Kommentit